ZİRAAT KATILIM BÖLÜM BAŞKANLIKLARI İLE HALKBANK GALATA TİCARİ ŞUBE'YE 'HAYIRLI OLSUN' ZİYARETİ YAPILDI

ZİRAAT KATILIM BÖLÜM BAŞKANLIKLARI İLE HALKBANK GALATA TİCARİ ŞUBE'YE 'HAYIRLI OLSUN' ZİYARETİ YAPILDI

  • 08 Eylül 2023, 16:36
  • 746 görüntülenme
  • 2 dk tahmini okuma süresi

Sendikamız Ziraat Katılım Şube Başkanı Celil Tamer Üçer, İstanbul Avrupa Bölge Başkanı Dr.Mümin Evren, Ziraat Katılım Kurumsal Şube Bankacılığı Bölüm Başkanı olarak atanan Sinan Mahmut Erdal'a, Perakende Şube Bankacılığı Bölüm Başkanı olarak atanan Bilhan Duman'a,  Perakende Krediler Tahsis ve Yönetimi Bölüm Başkanı olarak atanan Ramazan Dündaroğlu'na ve Halkbank Galata Ticari Şube Müdürü olarak atanan Cüneyt Öpçin'e 'Hayırlı Olsun' ziyaretinde bulundu. 

Genel Başkanımız Ahmet Eroğlu'nun selamlarını ve Hayırlı Olsun mesajlarını da ileten Üçer ve Evren, Bölüm Başkanları Erdal'a, Duman'a, Dündaroğlu'na ve Halkbank Şube Müdürü Öpçin'e sendikamız çalışmaları ile ilgili bilgi vererek güncel konular üzerine sohbet ettiler. 

Üçer ve Evren, "Misafirperverliklerinden dolayı Ziraat Katılım Kurumsal Şube Bankacılığı Bölüm Başkanı Sayın Sinan Mahmut Erdal'a, Perakende Şube Bankacılığı Bölüm Başkanı Sayın Bilhan Duman'a,  Perakende Krediler Tahsis ve Yönetimi Bölüm Başkanı Sayın
Ramazan Dündaroğlu'na, Halkbank Galata Ticari Şube Müdürü Sayın Cüneyt Öpçin'e  teşekkür ediyoruz. Görevlerinde başarılar diliyoruz."dedi.